Semesterbostad i Le Paradou i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Pris från per pers.
Inomhuspoolen Minigolf Hamam Bastu
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här i ett 3 hektar stort område mitt i den autentiska byn Paradou i naturparken Alpilles, kan du spendera en underbar semester i ett fantastiskt område, rikt på naturlig skönhet. Butiker, restauranger och hantverksbutiker i staden ligger alla i närheten. Dessutom hittar du den vackra provensalska staden Baux de Provence bara 5 km bort, med sin charmiga sluttande position och stenhus.

Utnyttja faciliteterna

Anläggningen är nybyggd 2013 och öppnade sina dörrar 2014. Här kan de verkligen skämma bort dig själv med ett dopp i den delvis täckta och uppvärmda poolen med en rutschkana, (utomhus) eller pyssla om dig själv i spat, med en hamam eller bastu. Gymmet är tillgängligt för en extra avgift och det finns även minigolf, internet i receptionen och en tvättservice. (avgifter tillkommer).

Upptäck Provence

Det finns ett stort utbud på utflykter i området. Förutom ett besök i Beaux de Provence, rekommenderas även staden Saint Remy de Provence (ca 12 km), med sina marknader och traditionella festligheter. Några av de större städerna som Arles och Avignon ligger inom ett avstånd på ca 50 km. Besök även den berömda vinbyn Chateauneuf du Pape ca 53 km bort. Förutom att besöka de många vackra provensalska städerna, har området en hel del naturområden som kan utforskas till fots, med cykel eller till och med från hästryggen. För den golfintresserade, finns närmaste golfbana i Les Baux, ca 4 km bort.

Lägenheterna

Lägenheterna är utspridda i det stora området och har alla egen terrass eller balkong med utemöbler, ett kök med spis, mikrovågsugn, diskmaskin och TV (mot en extra avgift).

Lägenheterna på Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Dessa lägenheter är cirka 34 m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, ett pentry, ett sovrum, ett badrum med badkar eller dusch och toalett.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Dessa lägenheter är cirka 45 m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, ett pentry, två sovrum, ett badrum med badkar eller dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map