Hotell i Les Baux-de-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Mas de l'Oulivie ligger ca. 3 km utanför en av Frankrikes vackraste landsbyar Les Baux-de-Provence. Hotellet har en mycket inbjudande infart där härligheterna väntar så fort man kört igenom den stora porten.

Skön atmosfär ger ro i sinnet

Så fort man kör genom den stora porten öppnar sig ett paradis upp och välkomnar dig till det äkta Provence. Atmosfären och de sköna naturomgivningarna ger alla möjligheter för avkoppling. Invändigt finner man receptionen samt ett mysigt uppehållsrum med wi-fi, tidningar mm. till fritt bruk som man kan njuta av tillsammans med något svalkande från baren. Från baren kan man även beställa enklare rätter till lunch. I uppehållsrummet serveras även frukosten som om sommaren serveras på terrassen sidan om poolen.

Lavendelträdgård med skön pool

Trädgården strålar i all sin prakt och bjuder på 120 olika arter från lavendel till olivträd. Den sköna poolen ligger inbjudande och är djup så du kan dyka i direkt från de konstgjorda klipporna. Husdjur är ej tillåtna vid poolen, heller ej i koppel. Bland övriga faciliteter kan man boka massage eller spela tennis samt petanque i den stora trädgården. Det rekommenderas att man ankommer i bil som kan parkeras på den övervakade parkeringsplatsen. Vid entrén till hotellet finns även en liten avlastningsparkering där man kan lasta av och på sitt bagage. Bil har man även behov för när man gör utflykter i området.

Smakfullt inredda rum

Hotellet har 27 som alla är fördelade på två våningar och inredda i personlig provencalsk stil med modern touch. Rummen är alla utrustade med aircondition, flatscreen-TV, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Mas de l'Oulivie

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map