Hotell i Lorgues i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau de Berne

Pris från per pers.
 
Chateau de Berne är inte tillgänglig i dagsläget
Chateau de Berne är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lorgues här
Hämtar innehåll

På det här förtrollande vinslottet, kan du njuta av det fina läget, utsikten, maten och vinet, samt de utmärkta faciliteterna. Ett bra val för att uppleva den härliga provensalska miljön.

Koppla av bland vingårdarna

Med sina 500 hektar vinmarker är vinproduktionen av förklarliga själ en stor del av ställets levebröd. Här på Chateau de Berna finner du, förutom de utsökta vinerna, en stor uppvärmd pool med en magisk utsikt över vingårdarna . På den fina terrassen finner du solstolar samt träd som ger behaglig skugga under solens strålar. I parken finner du även en tennisbana, en multi-sportbana, boule-plan, samt ett flertal stigar så att du kan utforska området till fots eller med cykel.

Unna dig en smakupplevelse

Eftersom det finns tre restauranger att välja mellan på Château de Berne, kommer du aldrig att gå till sängs hungrig! Ett gott tecken på kvaliteten, är att många av gästerna inte bor på hotellet och kommer utifrån för att äta här. Menyerna varierar beroende på säsong, eftersom många av ingredienserna är från den egna köksträdgården.
L'Orangerie är öppen i mars, april, november och december under både lunch och middag, medans den bara är öppen på kvällarna mellan maj och oktober. Här serveras moderna rätter med fokus på lokala ingredienser (inklusive gårdens egen grönsaksproduktion).
La Bouscarelle är en liten grillrestaurang som bara är öppen för lunch under sommaren mellan maj och oktober. Här kan du äta olika grillade rätter i skuggan av olivträden på terrassen.
Le Bistrot serverar lätta måltider, men även snacks och apertifer.

Smaka viner och lär dig mer om matlagning

Förutom att äta och dricka gott, har du även möjlighet att delta i matlagningskurser och vinprovningar på Château de Berne. Matlagningskurserna-Ecole de cuisine sker i ett litet hus avsett för ändamålet. Kurserna kan anordnas på begäran och pågår några timmar då du kommer att laga mat med så måmga lokala råvaror som möjligt. Dessutom är det naturligtvis möjligt att prova fina viner, vilket är en del av vardagen när du bor på ett ställe som detta. Du kan ta en rundtur i vinkällaren och få information om hur produktionen går till och slutligen smaka vinerna. Om du kommer under vinskörden under andra hälften av september och början av oktober, har du också möjlighet att delta i den. Ta hand om kroppen med vila och återhämtning i spat& hälsocentret med jacuzzi, bastu, massagebehandlingar och gym.

Ljusa och rymliga rum

På Chateau de Berne finns det totalt 19 rum som alla är rymliga och ljusa samt inredda med känsla för detaljer. De erbjuder utsikt över vinmarkerna, vinkällaren eller slottet. Rummen är utrustade med flatscreen-TV, wi-fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Classic rummen skiljer sig i storlek (något mindre) än Deluxe. De flesta av rummen har dessutom balkong.

 
 
search map