Semesterbostad i Mandelieu - La Napoule i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i snygga fräscha lägenheter, nära havet och bara 7 km från den berömda staden Cannes. Njut av den familjära stämningen, den vackra naturen, poolen och det stora utbudet på aktiviteter som kommer att tillfredsställa hela familjens behov.

Njut av den Franska Rivieran

Spendera härliga dagar på stranden, som ligger endast 900 meter bort. Under juli och augusti månad går det shuttels mellan Mimozas Resort och stranden, samt till stadens handelscentrum så att du kan ta dig runt enklare. Tider och priser för färderna hittar du i receptionen. Notera att du måste boka plats för shuttlefärden kvällen innan. När du känner för lite storstadspuls, kan du bege dig till härliga Cannes (7 km). Livsmedelsaffärer hittar du i Mandelieu, ca 2 km bort. Det är möjligt att komma hit utan bil, då det går bussar från tågstationen i Cannes till Mandelieu där närmsta hållplats ligger knappt 1 km från anläggningen, men var då beredd på att behöva gå en bit med väskorna. Vi rekommenderar dock att du har eget transportmedel på resan då det är lättare att ta sig runt med bil. Observera att Mimozas Resort ligger granne med en golfbana, men också nära en flygplats, vilket gör att du ofta kommer kunna se och höra flyg landa och lyfta.

Promenera runt sjön

Mimozas Resort består av 12 hus, där det i varje hus finns en rad lägenheter med egen terrass, alltsammans byggt i klassisk provensalsk stil. I mitten av den 7 hektar stora parken ligger en stor naturlig sjö där du kommer att se både fiskar och sköldpaddor simma omkring. Ta en promenad runt sjön på de olika terrasserna och träbroarna. Parken är välskött och underhålls efter miljövänliga riktlinjer.

Utforska anläggningens utbud

Här finns naturligtvis en uppvärmd pool på ca 200 m² med område för barn. Poolen är öppen från maj till september från kl 08.00 på morgonen till 20.00 på kvällen. Omkring poolen finns det en solterrass med solstolar (observera, att det inte är någon garanti för plats till alla gäster på samma gång). Här har du även tillgång till wi-fi. När du tröttnar på att ligga vid poolen, finns det en massa sportaktiviteter som du kan roa dig med, såsom multisport- banor, tennisplan (på grus), bordtennis och boulebana. För de minsta finns det även en lekplats. Inte nog med det, här finns även ett SPA där du kan skämma bort dig själv med bastu, jacuzzi, massage och andra estetiska behandlingar. Det har även under 2015 öppnats en stor vattenpark med en pool på 650 m2 och tillhörande barnsektion, vattenleksaker och vattenrutschkana, samt en hoppborg. Nytt är också det enskilda området avsett för ungdomar med soffor och tillgång till Wi-Fi.

Ge barnen en lekfull semester

Låt barnen få timtals med skoj i Mini-klubben där de bland annat kan rita, leka och dansa. Vissa dagar arrangeras även tävlingar och utflykter till stranden. Du kan anmäla ditt barn till klubben i receptionen, där du även kan se programmet.

Restaurant, snackbar och cocktailbar

Ät på restaurangen: La Table du Lac, som är öppen för frukost och middag och sitt på den fina terrassen varifrån du har en vacker utsikt över sjön. Här finns även en snackbar vid poolen vid namnLuna Grill, där du kan äta enklare luncher och köpa kalla drycker. Sist men inte minst kan du även avnjuta en drink vid baren Azur Lounge Bar som är öppen under hela dagen och serverar olika sorters cocktails.

Lägenheterna

Här finns det toatalt 272 lägenheter. De byggdes under 2008 och är fördelade på 12 byggnader med maximalt 3 våningar och det finns hiss i de flesta. Inredningen är enkel, modern och praktisk. I varje lägenhet finner du kök med keramiska kokplattor, kylskåp med frys, diskmaskin, micro, kaffemaskin vattenkokare och brödrost. Alla lägenheter har egen tvättmaskin (du måste själv stå för tvättmedel) och alla råder över egen terrass med bord och stolar (dock inget parasoll) med utsikt över antingen den närliggande golfbanan eller sjön. Det finns även tillgång till internet mot betalning i lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Mimozas Resort

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map