Semesterbostad i Mandelieu - La Napoule i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Rivage

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Till skillnad från många av de andra semesteranläggningarna som finns i området, är vistelsen på Residence Le Rivage något speciellt. Här känner du dig nämligen inte isolerad från byn, som du riskerar att göra på något av de andra ställena, utan mer som en del av den.

Kombinera avkoppling med utflykter

En semester här på Residence Le Rivage ger både möjlighet till avslappning och äventyr. Du kan ligga och ta det lugnt vid poolen, eller åka till stranden bara 1 km bort för härliga dagar vid havet. Endast 3 km bort ligger en golfbana och för den som älskar shopping är den livliga staden Cannes, 8 km iväg, något som borde locka.

Välskött trädgård med pool

I den gröna, välskötta trädgården finns en stor pool med terrass och solstolar, parasoller, bord och stolar. Vid dessa bord äts även frukosten på morgnarna. Wi-Fi är tillgängligt inom detta område. Residence Le Rivage ligger bredvid Siagne- floden, så att du kan ta en promenad längs vattnet, eller varför inte ta en båttur, som under högsäsong arrangeras för Le Rivages gäster.

Bekväma lägenheter

Lägenheterna ligger i ett antal moderna byggnader med tanke på komfort och har alla terrass eller balkong så att du kan njuta av det fina vädret och äta utomhus. De är utrustade med aircondition för de varmare dagarna, samt platt-TV och gratis wi-fi Lägenheterna har bra ljudisolering.

Olika vyer

Lägenheterna blickar antingen mot trädgården och poolen eller floden Siagne. Lägenheterna mot floden har också utsikt över parkeringsplatsen, men är oftare lugnare än dem som ligger närmare poolen. När du bokar, var snäll och berätta för oss vilken utsikt du önskar så tar vi hand om det.

Lägenheterna på Residence Le Rivage

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass eller balkong)

1-rumslägenheterna är ca 29 m² och består av ett rum med en bäddsoffa för två personer och en kokvrå (spis, mikrovågsugn, kyl, vattenkokare, brödrost och diskmaskin), ett badrum med dusch eller badkar, hårtork och toalett. Lägenheterna har en balkong eller terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass eller balkong)

Lägenheterna mäter ca. 40 m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och en kokvrå (spis, mikrovågsugn, kyl, vattenkokare, brödrost och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsängsovrum och ett badrum med en dusch eller badkar, hårtork och toalett. Lägenheterna har en balkong eller terrass med bord och stolar. OBS. Vissa av lägenheterna av denna typen är på två våningar.

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass eller balkong)

Lägenheterna mäter ca. 60 m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och en kokvrå (spis, mikrovågsugn,kyl, vattenkokare, brödrost och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med en dusch eller badkar, hårtork och toalett. Lägenheterna har en balkong eller terrass med bord och stolar. OBS. Vissa av lägenheterna av denna typen är på två våningar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map