Hotell i Marseille

Adonis Marseille Vieux Port - Hotel du Palais

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bara 400 meter från den gamla hamnen, hittar du detta karismatiska och färgstarka Hotel Palais. Det finns en tunnelbanestation bara 100 meter bort vilket är perfekt om du ankommer med tåg. Stranden ligger bara 4 km bort. Det här är en idealisk plats för en sol-och badsemester kombinerad med shopping.

Fin placering

Kvarteret omkring Hotel du Palais sprudlar av lokalt storstadsliv. I det 6:e arrondissementet hittar du flera restauranger och matställen samtidigt som du befinner dig nära de stora centrala shoppinggatorna i centrum och de viktigaste sevärdheterna. I närheten av hotellet finns det dessutom goda parkeringsmöjligheter. Fråga i receptionen för hänvisning till billig parkeringsplats i närheten.

Hotellets faciliteter

Hotellets rum är fördelade på 4 våningar, där receptionen (med dygnet runt service) ligger på första våningen. Det är även på detta våningsplan som frukosten serveras som en enklare buffé. Vid sidan om receptionen finner du en internet-zoon med dator som du kan använda gratis. Dessutom finns det hiss på hotellet.

Läs om rummen på Adonis Marseille Vieux Port - Hotel du Palais

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map