Hotell i Marseille

New Hotel Vieux Port

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellets läge är perfekt för shopping, restaurangkvällar och promenader längs vattnet. Eftersom det är mindre än 100 meter till den närmaste tunnelbanestationen Vieux-Port Hotel de Ville, är det möjligt att anlända med kollektivtrafik. Hotellet ligger på en sidogata nära Canebier, som är huvudgatan i Marseille, där det råder en konstnärlig bohemisk stämning.

Faciliteter

Hotellpersonalen välkomnar dig till ett hotell som för varje våning tar dig till olika världar. Femvåningshuset som består av 42 rum, har ett tema för varje våning så som Tusen och en Natt, soluppgång och asiatiskt eller indiskt tema. Du kan njuta av den goda frukostbuffén i frukostmatsalen på andra våningen, varifrån du har utsikt över staden och hamnen.

Perfekt läge

Hotellet ligger nära den gamla hamnen, vilket innebär att du enkelt kan ta dig hit både med bil och kollektivtrafik. Anländer du i bil, kommer personalen att hänvisa dig till en parkeringsplats ca 200 meter från hotellet. Om du blir trött på att shoppa, promenera runt staden och upptäcka alla kulturella sevärdigheter, ligger närmaste sandstrand i Prado, ca 5 km från den gamla hamnen.

Läs om rummen på New Hotel Vieux Port

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map