Hotell i Mougins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel La Lune de Mougins

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Lune de Mougins är en lyckad blandning av lantlig provencalsk charm och modern design med en touch av lyx. Här kan semestern njutas vid poolen under de gamla olivträden medan det pulserande livet på Côte d'Azur med kultur, shopping och nattliv endast är en biltur bort (7 km till Cannes). Hotellet ligger vid vägen som leder både till Cannes och Mougins, och man ska därför räkna med att man kan höra lite trafik när man vistas i trädgården.

Intimitet och mysig stämning

Redan vid första ögonkastet upptäcker man att La Lune de Mougins har sin helt egna personlighet; även om det är gott om plats i lokalerna får man också ett intryck av intimitet och mysfaktor, vilket mycket beror på de varma naturmaterial som skinn och klinker i terracotta som använts i inredningen. På första våningen finns en stor luftig lobby med reception samt bar, restaurang och trädgård med stor övertäckt terrass med loungemöbler, pool och solstolar. Frukosten serveras som buffé i frukostmatsalen med utsikt till trädgården eller i själva trädgården när vädret tillåter.

Gratis parkering

Ankommer man i bil finns det en stor parkeringsplats (gratis) i anslutning till hotellet. Behöver man tillgång till internet under vistelsen finns det gratis internetförbindelse både på rummen som i alla gemensamma utrymme.

Fint spa

Som ett extra plus har man under 2011 inrett en modern spa-avdelning i källaren med inomhus pool, bastu, avslappningsområde samt möjlighet för massage och diverse skönhetsbehandlingar som alla är mot betalning.

Läs om rummen på Hotel La Lune de Mougins

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map