Hotell i Nice i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Ellington

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En vistelse på 4* Hotel Ellington innebär att du bara bor några meter från centrum i gamla staden, nära Promenade des Anglais och ca. 1 km från stadens akropolis. Butiker, barer och restauranger ligger alla i närheten och havet ligger endast ca. 400 meter från hotellet.

Härlig innergård

Hotellets faciliteter inkluderar en reception, Wi-Fi, frukostmatsal med god frukostbuffé, en bar och en härlig innergård med bord och stolar. Ankommer du i bil är det möjligt att förboka garageplats som ligger ca. 50 meter från hotellet. Vill du utforska staden på två hjul, kan du hyra cyklar bara 100 meter från hotellet och även mopeder 500 meter bort. Hotellet erbjuder ett paketpris för uthyrning av parasoll och solstolar.

Rum i olika stilar

Hotellets 110 rum är alla utrustade med luftkonditionering, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, telefon och badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns även möjlighet att koka kaffe och te på rummet. Användande av Wi-Fi betalas på plats.
- Classic-rummen finns i två olika inredningstilar:
Mediterranée med sängar med stålram och varma färger från medelhavet och saharién som har möbler i ljusa träfärger och inredning i choklad, karamel och ljusbruna färger.
- Deluxe-Rummen är inredda med desigernmöbler i wenge-trä och gardiner i röda och svarta färger.
- Executive-rummen är inredda i Luis XVI-stil med silkes- eller velour material. Gästerna får badrock och badtofflor samt fri Wi-Fi internetförbindelse inkluderat i priset.

Läs om rummen på Hotel Ellington

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map