Hotell i Nice i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Nice Riviera

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det råder inga tvivel om att Hotel Nice Riviera för många är det ultimata valet av hotell för en vistelse på den Franska Rivieran. Här trivs den aktive resenären som gärna vill fylla dagarna med trevliga upplevelser för att sedan kunna dra sig tillbaka på ett hotell med den service och faciliteter som man önskar av ett bra 4* hotell. Hotellet som är snyggt och modernt inrett ligger trots sitt lugna läge mitt i centrala Nice med gångavstånd till allt från butiker och matställe till havet och stationen.

En resa från två till fyra stjärnor

År 1991 klassificerades ”Hotel Rivoli” till 2* men blev helt ombyggt två år senare och omdöpt till Hotel Nice Rivoli. Hotellet fick då även sin tredje stjärna som man bar fram till 2005 då man blev ett officiellt 4* hotell. I samband med detta bytte man även namn till Hotel Nice Riviera som är hotellets namn idag. Under vintern 2012 genomgick hotellet en omfattande renovering med fransk touch och lokal prägel.

Personalen är hotellets absoluta styrka, trots flera eftertraktade faciliteter

På hotellets första våning breder receptionen ut sig med duktig personal som talar flera olika språk. Här kan man få hjälp med allt från bokning av restauranger till tips på utflykter. I anslutning till receptionen finner man en stor bar med lounge samt internet-point. Den röda engelska telefonkiosken är ett av många trevliga inslag på hotellet. I anslutning till receptionen finns även hiss till samtliga våningsplan samt frukostmatsalen där frukosten serveras som en rik buffé med både varm och kall mat. Alla råvaror samt bröd och sötsaker är dagsfärska. I hotellets garage finns 80 p-platser som kan användas mot betalning.

Gratis Wellness med pool

Det nya wellness center som ligger i anslutning till baren bjuder på en förhållandevis stor invändig pool med jacuzzi samt tillhörande bastu och gym. Just tillgången till avkoppling i poolen kan vara ett skönt inslag i vistelsen efter en lång dag i Nice många butiker eller en lång promenad längs den fina strandpromenaden Promenade des Anglais.

Rummen

De totalt 120 rummen är fördelade på 6 våningar och 3 kategorier: Dubbelrum Classic, Superior och Executive som mäter minst 20 m². Alla rum är rymliga och snyggt inredda med sydfransk touch. Färgerna varierar men är alltid behagliga och såväl sängar som sängkläder är av bästa kvalitet. Alla rum mäter minst 20 m² och är utrustade med aircondition, förvaringsbox, flatscreen-TV (satellit), multimedia system (musik, filmer, internet på TV samt betal-TV), minibar samt välutrustat badrum med toalett, dusch och hårtork. Hcp-vänliga rum finns och är på förfrågan.

Extra sängar och olika kategorier

I Superior rummen finns det plats för en extra säng för tredje person i en bäddfåtölj. Här får man även badrock och badtofflor att använda under vistelsen. I Executive rummen kan bo upp till fyra personer fördelade i dubbelsäng och dubbel bäddsoffa. Förutom att Executive rummen är de största bjuder dessa rum även på en möblerad balkong / terrass med utsikt över stadens tak. I dessa rum finns det även riktig kaffemaskin, precis som det finns badtofflor och badrockar.

Läs om rummen på Hotel Nice Riviera

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map