Semesterbostäder & hotell i Port Grimaud

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den moderna kuststaden Port Grimaud blev konstruerad i 1966 och framstår som ett vällyckat projekt som är bland det mest besökta i Frankrike. Det är en fin stad där livet kretsar kring den stämningsfulla hamnen som utgörs av 12 km kaj och sidolöpande kanaler som flankeras av bostäder och båtplatser. Stämningen är ändå lugn och behaglig vilket till stor del beror på att centrum och hamnen ligger i en bullerfri / bilfri zone. Staden präglas även av ett stort utbud av restauranger, caféer och affärer.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Strand och omgivningar

Förutom det stämningsfulla hamnområdet finns det en fin strand i Port Grimaud. Detta gör att man fint kan kombinera en vistelse med sol och strand några dagar för att sedan göra utflykter till de många sevärda och mer kända städerna utmed den Franska Rivieran. På kort avstånd kan man besöka såväl lyxiga Saint Tropez, pulserande Cannes eller få storstadsstämning i Nice.

 
 
search map