Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
1
Hämtar innehåll

Upptäck det äkta Provence

Upplev ett landskap av böljande kullar med lavendelfält, olivlundar och vinrankor. Provence är för många känd som en plats med massor av färger, dofter och vin, men få inser hur mångsidigt Provence är. Njut av den romantiska atmosfären i de provensalska medeltidsstäderna där du hittar fantastiska råvaror och vin. Passa på att göra ett fynd på de provensalska marknaderna där du kommer att uppleva doften av örter, kryddor, lavendel och honung. Bo någonstans där du har möjlighet att sitta på en terrass och njuta av ett glas vin mitt i den vackra naturen och låt det gå upp för dig att du inte har något du måste göra utan bara vara.

Bo nära stranden och njut av det azurblå Medelhavet

Söker du dig lite bort från det idylliska lantlivet kommer du hitta fantastiska stränder med liv och rörelse. Du kan naturligtvis njuta av havets frukter samt besöka områdets dolda badstränder som du bara når från havssidan, såsom vikarna Calanques de Cassis vid sevärda staden Cassis.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map