Semesterbostäder & hotell i Roquebrune-sur-Argens

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla sydfranska medeltidsstaden Roquebrune-sur-Argens ligger på landsbygden en bit in i landet, nära de mer kända badorterna Fréjus och Saint Raphaël. Staden är välbevarad och bjuder på charmerande gamla gator, restauranger, caféer och små butiker med läckra lokalproducerade delikatesser som choklad, olivolja och vin.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Roquebrune-sur-Argens är verkligen en liten pärla för de som önskar en semester i det solvarma Provence, men inte vill dela den med allt för många turister. Här råder ett lugn och behaglig atmosfär med provencalsk stämning samtidigt som man har nära till de många kända städerna utmed Côte d'Azur. Detta betyder även att man har nära till ett dopp i Medelhavet vid någon av de fina stränderna.

För naturälskare finns det också mycket att komma efter. Roquebrune-sur-Argens ligger nämligen i dalen Vallée de l'Argens som är omgivet av klippor och berg och nederst i dalen löper en lång akvadukt som korsas av hela 25 broar.

 
 
search map