Semesterbostad i Roussillon en Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Gites l'Esquirou

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i en familjevänlig miljö på en underbar plats i Luberon- området. Du kan ta en promenad in i stan bara 600 meter bort där du hittar några butiker och bra restauranger.

Slappna av vid den bönformade poolen

Den sanna "Provence-andan" som finns här, beror till stor del på värdarna Bernard och Francoise som beslutat sig för att bosätta sig i detta fridfulla område. De bor själva på stället och ansvarar för underhållet av husen och den tillhörande trädgården. Du kan njuta av den vackra trädgården där du kommer att få syn på en och annan ekorre, som också gett namn åt huset. "L'Esquirou" betyder nämligen ekorre på franska! Du kan svalka dig i den lilla bönformade poolen som är grund och perfekt för yngre gäster. Observera att poolen hålls ren med ozon och utan klor- därför har den inte samma blå färg som de flesta simbassänger. Du hittar även bordtennis och en gemensam tvättmaskin här.

Egen terrass

De fyra husen är identiska och har samma inredning. Det är bara färgen på husen som skiljer sig. De är ca 40 kvm och alla har sovplatser för upp till 4 personer. Husen har ett kök med fyra plattor, kyl- frys, en mikrovågsugn och en kaffebryggare samt en lounge med matbord, en bäddsoffa och en TV. Dessutom finns det ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och en separat toalett. Alla hus har en privat terrass med en pergola, bord och stolar. De är avskärmade från trädgården med växter. Det finns möjlighet till internet i husen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map