Semesterbostäder & hotell i Saint Aygulf

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Saint Aygulf ligger mellan de mer kända och fashionabla badorterna Cannes och Saint Tropez på Côte d'Azur kusten. Här råder äkta strandstämning med de finaste sandstränder och små vikar.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

I Saint Aygulf har livet sin stilla gång och handlar mest om stranden, havet och solen, det råder det inga tvivel om. Det finns ett fint urval av restauranger och caféer samtidigt som det finns utrymme för lite shopping och gatumarknad (en dag i veckan). Vill man få en större paus från strandlivet rekommenderar vi att man gör utflykter till de närliggande städerna som alla har något annorlunda att erbjuda. Saint Aygulf har nästan vuxit samman med den mer berömda staden Fréjus och dess strand: Fréjus Plage. I Fréjus finns det flera romerska lämningar, som kan besökas om man önskar få med sig en historisk upplevelse med hem.

Naturälskare kommer att uppskatta de många möjligheter för trevliga upplevelser. Förutom alla typer av vattensporter finns också fina möjligheter att promendera eller springa den långa stig som följer kusten - Le Sentier du Littoral. Tycker man om att vandra, rida eller cykla mountainbike rekommenderas det att besöka de röda bergen bakom staden, där man bland annat kan besöka den utslocknade vulkanen Esterel. Området är fridlyst och här är ett väl utvecklat nätverk av vandring, ridning och cykelturer av varierande svårighetsgrad.

 
 
search map