Hotell i Saint-Rémy-de-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas des Figues

Pris från per pers.
 
Hotel Mas des Figues är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mas des Figues är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saint-Rémy-de-Provence här
Hämtar innehåll

I denna fridfulla oas med charmiga rum, väntar dig ett varmt välkomnande av den trevlige ägaren Pierre Michelot. Lanthotellet ligger en bit bort från vägen och omges av orörd natur med lavendel och olivlundar.

Vacker natur och trädgård

Mas des Figues ligger ca. 3 km från staden Saint-Rémy-de-Provence med den vackra regionala parken Les Alpilles utanför fönstret. I trädgården växer det blommor, grönsaker, oliver, vinstockar, frukt mm. Det finns även hästar, kor, får och getter som håller dig extra sällskap. Lantstället har egenproduktion som bl.a. används som ingredienser till frukosten och som säljs i receptionen: olivolja, marmelad, vin mm.

Njut av poolområdet

Från rummen kan du se det inbjudande poolområdet som har en inhägnad gräsyta. Det finns solstolar och lusthus där du kan slappna av i skuggan och så finns det även en stor gemensam terrass med en vacker utomhuslounge. Här kan du också äta frukost om du inte känner för att stanna inomhus i frukostrummet.

Invändig charm

I förbindelse med huvudbyggnaden har du tillgång till de två rummen som ligger på andra våningen. De två andra rummen ligger i en sidobyggnad på första våningen. I huvudbyggnaden finner du även ett gemensamt uppehållsrum, som precis som rummen är inrett i en personlig provencalsk stil med många charmiga detaljer. Rummen och uppehållsrummet är inrett med möbler från 1800-talet som valts ut hos de lokala antikvitetshandlarna i trakten.

Rummen på Hotel Mas des Figues

Dubbelrum Cosy med terrass

Detta rum vänder mot norr. Det ligger på första våningen med egen terrass och uteplats. Rummet har klinkergolv och i övrigt utrustat med aircondition, minibar, lcd-TV, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns inte plats för extra säng i detta rum.

Dubbelrum Cocooning med terrass

Detta rum vänder mot söder. Det ligger på första våningen med egen terrass och uteplats. Rummet har klinkergolv och i övrigt utrustat med aircondition, minibar, lcd-TV, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rumment är hcp-vänligt och har plats för en extra säng.

Dubbelrum Tropezienne med balkong

Detta rum vänder mot söder. Det ligger på andra våningen med egen balkong varifrån man har utsikt till den vackra parkliknande trädgården samt landskapet. Rummet har klinkergolv och i övrigt utrustat med aircondition, minibar, lcd-TV, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns inte plats för extra säng i detta rum.

Suite

Sviten vänder mot söder och har utsikt till den parkliknande trädgården. Den ligger på andra våningen med entré, sovrum och uppehållsrum med dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det två badrum med toalett och hårtork. Det ena badrummet har badkar medan det andra har dusch. Sviten har klinkergolv och i övrigt utrustat med aircondition, minibar, lcd-TV och förvaringsbox. Den dubbla bäddsoffan ger två extra sovplatser.

 
 
search map