Hotell i Saintes-Maries-de-la-Mer i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Les Arnelles

Pris från per pers.
 
Hotel Les Arnelles är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Les Arnelles är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saintes-Maries-de-la-Mer här
Hämtar innehåll

På detta unika trähotellet, kan du simma i den fina swimmingpoolen, åka på en härlig ridtur, eller sitta på det stora trädäcket och njuta av solen. Kuststaden Saintes Maries de Mer ligger bara några kilometer bort, och är en underbar plats om du vill utforska den vackra naturen.

Camargues många sevärdheter

Camargue-regionen har ett extremt stort urval, när det kommer till aktiviteter - både sportsliga och kulturella. I våtmarkerna är det anlagt stigar där du kan vandra, cykla(det finns cyklar på hotellet) eller rida. Det kan även arrangeras safariturer i jeepar genom den orörda och mycket fågelrika naturen som finns här. Ca 4 km från hotellet ligger en fågelpark, som är mycket populär bland passionerade ornitologer. Staden Saintes Maries de la Mer är också en mycket aktiv stad, där det arrangeras olika festligheter året om. Bland dessa hålls det bland annat en fest (i juli månad) till ära av de vita hästarna, som är karaktäristiska för Camargue, och också tjurfäktning. Året om är det marknad på onsdag- och söndagsmorgnar och på sommaren hålls det marknader varje kväll längs stranden. Du kan ta del av båt-aktiviteter, sky-surfing, fiske på stranden och mini-båtturer på floden Le Petit-Rhone, där flora och fauna kan utforskas.

Pool, restaurang och ridcenter

Som gäst på hotellet har du tillgång till en vacker droppformad pool omgiven av en terrass med solstolar och bord. Hotellet har dessutom en bar/ restaurang, som är öppen på kvällarna, och som även har en tillhörande träterrass, där du kan koppla av och njuta av natthimlen. Hotellet har dessutom ett eget ridcenter, där mycket kunniga ridinstruktörer ger ridlektioner och erbjuder ridturer i antingen ett inhägnat område eller i det omgivande landskapet. Du bor på landet, vilket har sina för-och nackdelar - men då är det bra att rummen har luftkonditionering, så att du kan stänga ute ljud och insekter om natten, och fortfarande ha en behaglig temperatur inomhus.

Spännande rum

Rummen ligger alla i en u-formad byggnad som hålls upp av en träplattform på pålar över det vilda gräset. Varje rum har en privat terrass med bord och stolar, vilka är avskilda med små växter och buskar. Rummen är inredda med trämöbler, i samma stil som resten av hotellet och Camargue. Det är alla försedda med platt-tv med nationella kanaler, aircondition, wifi internet (gratis), förvaringsbox samt badrum med badkar, toalett och hårtork.

 
 
search map