Hotell i Salon-de-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

RS Le Mas du Soleil

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Koppla av i en mysig provensalsk stad

Det charmiga hotellet Le Mas du Soleil, ligger i den lilla sydliga franska småstaden Salon-de-Provence, ca 20 km inåt landet från kusten. Hotellet ligger på en smal liten gata, en bit från de stora vägarna och är ett utmärkt val för en avkopplande semester i södra Frankrike.

Koppla av vid den fina poolen

Så fort du kör upp på hotellets uppfart, kommer du att fångas av den avkopplande atmosfär som vilar över denna plats. Detta är den perfekta platsen för en romantisk weekend eller en längre vistelse. Hotellets värd Robin, erbjuder en välkomstfest med olika menyer och rätter i restaurangen som är inspirerade av det lokala provensalska köket. På sommaren kan du njuta av din frukost ute på terrassen i den grönskande trädgården med blommor och palmer och en inbjudande pool. Det är ren terapi att ligga vid poolen i dessa lugna omgivningar och njuta av solen och sedan ta ett härligt uppfriskande dopp.

En vistelse på Mas du Soleil kan enkelt kombineras med utflykter runt i området. Camargue, med sitt rika djurliv ligger i närheten och det är bara 50 km till staden Marseille.

Rummen på RS Le Mas du Soleil

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map