Hotell i Tourtour i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Petit Auberge

Pris från per pers.
 
Le Petit Auberge är inte tillgänglig i dagsläget
Le Petit Auberge är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tourtour här
Hämtar innehåll

La Petite Auberge är ett fridfullt ställe med underbar utsikt över det provensalska landskapet. Om man drömmer om en semester med sydfransk stämning och atmosfär, så får man det här. Medeltidsstaden Tourtour ligger runt hörnet och bidrar till ett autentiskt intryck.

Panoramisk utsikt

Det lilla hotellet ligger högt, omgivet av olivlundar och med panorma utsikt över landskapet. Både från solterrassen vid poolen och från terrassen i trädgården längs med huset finns det en sagolik utsikt och goda möjligheter för att njuta av solnedgången om kvällen.

Sol eller skugga - välj själv

Mycket har gjorts för att göra gästernas vistelse på plats så bekväm som möjligt. Vid poolen finns det solstolar och möjligheter att vistas i skuggan under paviljonger. Det finns även en stor skuggfylld paviljong i trädgården, så man själv kan välja om man vill ha sol eller skugga.
Inomhus finner man reception, gemensamt uppehållsrum samt frukostrum, där frukosten serveras som buffé och kan avnjutas på terrassen. Det finns dessutom restaurang på stället.

Rummen

Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden eller i annexet. De är alla smakfullt inredda i en färgskala som sträcker sig från gräddvit till café au lait. De är inredda med dubbelsäng, aircondition, sat-TV (lcd), minibar samt badrum med toalett, dusch, eller badkar och hårtork.

Rummen på Le Petit Auberge

Dubbelrum standard

Dessa rum har alla dubbelsäng och badrum med badkar och toalett. Det är möjligt med en extra säng mot tillägg.

Dubbelrum Panorama Comfort

Dessa rum har alla två enkelsängar och badrum med dusch och toalett, och balkong eller uteplats.

Junior Suite

Dessa rum är rymligare och har alla dubbelsäng och uppehållsrum samt badrum med badkar och toalett. Det är möjligt med en extra säng till barn mot tillägg.

Suite

Dessa rum är rymligare och har alla dubbelsäng och uppehållsrum samt badrum med badkar och toalett. Det är möjligt med en extra säng till barn mot tillägg. Dessutom har dessa rum egen terrass.

 
 
search map