Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vidauban, med sina 10. 000 invånare ses som en mellanstor stad i jämförelse med de andra städerna i Provence. Låt oss konstatera att den har en ideal storlek för oss besökare med tanke på att här finns allt du kan tänkas behöva i form av butiker, restauranger och kaféer.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Perfekt för vinälskaren

Stadens namn kommer från "Vida Alban", som på provensalska betyder "vita vinstockar" Inlandet präglas starkt av sin vinproduktion och du kan enkelt besöka många vingårdar och smaka vinet såklart.

Utforska stadens utbud

allt kretsar inte kring vin. Området producerar även utsökt ost och honung! Här finns även möjlighet till aktiviteter så som paddling eller fiske i floden Argens och vandring i skogen Roquan (där du kan stöta på en speciell lokal typ av skäldpadda!)

En mängd olika festivaler hålls här under året och om du inte skulle vara här just då, kan du i alla fall se till att kolla in den lokala marknaden i staden på onsdagar och söndagar.

 
 
search map