Semesterbostad i Vidauban i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En semester med stor variation

Bo i hjärtat av Provence, men ändå bara 30 km från stranden vid Saint-Maxime. Här kan du njuta av både strandlivet och dagar på landet, aktiviteter i naturen och kulturella aktiviteter. Det finns få platser där du kan uppleva ett sådant mångfald och Provence är en sådan plats. Här finns mycket för alla! Med goda flygförbindelser från Skandinavien till Nice och Marseille finns det inte mycket att tveka över. Kom iväg!

Strategiskt läge

Les Clos des Olives ligger precis utmed en av huvudgatorna i området, vilket gör att du enkelt och snabbt kan transportera dig till och från utflykter, men som dock också innebär att du kan höra trafiken. Eftersom anläggningen sträcker sig över flera hektar och består av inte mindre än 170 bostäder, varierar det i vilken utsträckning du kan höra förbipasserande.

Fyll din dag med aktiviteter

Varje hus har sin egen trädgård, som är avskild från grannen med häckar, utrustad med bord och stolar så att du kan njuta av maten och vinet ute i det fina vädret. Det gemensamma poolområdet är ca 600 m² med palmer, solstolar, parasoller och, naturligtvis, en barnpool. När du känner dig lite extra sportig, kan du roa dig med två tennisbanor, en basketplan, beachvolleyboll och en fotbollsplan. Det finns även en jacuzzi, boule och bordtennis och så vidare. Här blir du inte uttråkad!

Nybakat bröd

Det finns även en liten snack-bar (med underhållning på sommaren), Wi-Fi i receptionen (och i några hus, men p ga den stora ytan, når inte nätverket alla). Dessutom kommer bagaren med färskt nybakat bröd varje morgon. Bon appetit!

Villorna på Les villas du Clos des Oliviers

Fyrarumshus med 5/6 sovplatser

Husen är ca 95 m² och är på två våningar med en ingång på bottenvåningen. Här hittar du ett stort uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer, ett öppet kök (fyra keramiska plattor, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl) och en gästtoalett (varje också har dusch). På första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en enkelsäng eller våningssäng och ett badrum med badkar och en separat toalett. Alla hus har trädgårdar och en terrass med bord och stolar. Standardhusen har inte aircondition.

Fyrarumshus Prestige med 5/6 sovplatser

Husen är ca 95 m² och är på två våningar med en ingång på bottenvåningen. Här hittar du ett stort uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer, ett öppet kök (fyra keramiska plattor, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl) och en gästtoalett (varje också har dusch). På första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en enkelsäng eller våningssäng och ett badrum med badkar och en separat toalett. Alla hus har trädgårdar och en terrass med bord och stolar. Prestige-husen har aircondition i vardagsrummet och sovrummen.

Femrumshus med 7/8 sovplatser

Husen är ca 120 m² och är på två våningar med en ingång på bottenvåningen. Här hittar du ett stort uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer, ett öppet kök (fyra keramiska plattor, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl) och en gästtoalett (varje också har dusch). På första våningen finns två sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en enkelsäng eller våningssäng och ett badrum med badkar och en separat toalett. Alla hus har trädgårdar och en terrass med bord och stolar. Standardhusen har inte aircondition.

Femrumshus Prestige med 7/8 sovplatser

Husen är ca 120 m² och är på två våningar med en ingång på bottenvåningen. Här hittar du ett stort uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer, ett öppet kök (fyra keramiska plattor, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl) och en gästtoalett (varje också har dusch). På första våningen finns två sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med en enkelsäng eller våningssäng och ett badrum med badkar och en separat toalett. Alla hus har trädgårdar och en terrass med bord och stolar. Prestige-husen har aircondition i vardagsrummet och sovrummen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map