Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Är du vinentusiast eller älskar du bara ett gott glas vin? I så fall får du inte missa Provence, regionen där du hittar hotell placerade mellan vinstockar med passionerade värdar. Du kommer att lära dig mer om deras druvor samtidigt som du blir uppassad som aldrig förr.

Massor av druvor

Unna dig ett glas vin i solen, som nästan alltid står högt på himlen i Côtes de Provence. Fördjupa dig i lugnet och låt dig förtrollas av de många dofter av lavendel och kryddor runt omkring dig. Druvorna i Provence är mycket mångsidiga då regionen erbjuder stor variation i klimatet, jordmånen och höjdmeter och det är till och med sagt att du kan smaka den provensalska solen i vinet. Ta en promenad på markerna samtidigt som du njuter av den magnifika utsikten som området erbjuder. Besök några av Côtes de Provence 430 vingårdar som hjärtligt välkomnar dig in för provsmakning och rundvisning där vinproducenterna gärna delar med sig av sin passion och kunskap.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map