Semesterbostad i Antichamp i Rhone-Alpes

Les Gites d'Autichamp

Pris från per pers.
 
Les Gites d'Autichamp är inte tillgänglig i dagsläget
Les Gites d'Autichamp är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antichamp här
Hämtar innehåll

Bo i ett autentiskt stenhus

Les Gites d'Autichamps är ett gammalt stenhus med lägenheter som ligger på en liten kulle 370 meter över havet i regionen Rhône-Alpes. Du kommer att tappa hakan när du ser den 180 gradiga utsikten över landskapet, där tallar och cypresser står sida vid sida med lavendelfält och vingårdar. Närmaste by är Autichamps och butiker hittar du i den större medeltida staden Crest, ca 15 minuters bilresa från boendet.

Njut av det fina läget

Le Gites d'Autichamps ligger på en 6000 m² stor tomt med en pool (10x4 m) med solstolar, parasoller och inte minst en vacker utsikt över den omgivande landsbygden. Dessutom finns det ett spelområde med bordtennis, fotboll, en lekplats och boule. Du kan även använda den gemensamma tvättstugan, parkeringen och det trådlösa internetet. För dig som älskar cykling, har Les Gites d'Autichamps ett stort garage för gästernas användning med diverse utrustning för cykelreparation.

Stenhus med trädgård

Här finns 4 hus att hyra som alla är privata med egen altan med bord och stolar och en liten trädgård. Dessa typer av bostäder kallas på franska för "Gites" och är prydda med stenmaterial från området. De är enkelt inredda med alla nödvändiga faciliteter. Ägarna bor i ett av husen i samma område.

Lägenheterna på Les Gites d'Autichamp

2-rumslägenhet Gite Vercours- 2/3 sovplatser ( med terrass)

Detta hus är ca 39 kvm och är den minsta av husen. Det är enkelt inrett i en hemtrevlig stil med stengolv och väggar av trä. Huset består av ett rymligt vardagsrum med bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) och ett pentry med kylskåp, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och 4 plattor. Dessutom finns det ett sovrum med dubbelsäng (140 cm) och utgång till terrassen, samt ett badrum med dusch och en separat toalett. Huset har TV, strykbräda och grill.

2-rumslägenhet Gite La Grenette + loft, 4 sovplatser (m. terrass)

Detta hus är ca 53 m² och är enkelt inrett i en hemtrevlig stil med trägolv och exponerade stenväggar. Huset består av ett vardagsrum med öppet loft och två enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och ett kök med diskmaskin, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och 4 plattor. Dessutom finns det ett badrum med dusch och toalett. Huset har en TV, privat terrass och grill.

3-rumslägenhet Gite Roche Colombe- 5 sovplatser (m. terrass)

Detta hus är ca 55 m² och är inrett i en hemtrevlig stil med stengolv och trä-klädda tak. Huset består av ett vardagsrum, ett kök med diskmaskin, kyl-frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och 4 plattor. Dessutom finns det ett sovrum med dubbelsäng (140 cm), ett sovrum med våningssängar och en sovsektion med en enkelsäng och ett badrum med dusch och separat toalett. Huset har TV, uteplats och grill.

4-rums. Gites Les Trois Becs- 6 sovplatser (m. terrass)

Detta hus är ca 82 m² och är enkelt inrett i en hemtrevlig stil med stengolv och synliga stenväggar. Huset består av ett rymligt vardagsrum och ett öppet kök med diskmaskin, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och 4 plattor. Dessutom finns det ett sovrum med dubbelsäng (140 cm) och tillgång till en balkong, två sovrum med två enkelsängar i varje rum och ett badrum med badkar och separat toalett. Huset har TV, uteplats och grill.

 
 
search map