Semesterbostad i Evian-les-Bains i Rhone-Alpes

Residence Odalys Les Chalets d'Evian

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Résidence Odalys Les Chalets d’Evian ligger vackert bland kullarna över staden Evian. Här i utkanten av skogarna finner man 100 lägenheter fördelade på mindre byggnader eller traditionella trästugor. Från trädgården och Pooleområdet (samt från några av lägenheterna) är det underbar utsikt över sjön Lac Léman.

Semesterkomplexet ligger två kilometer från själva Evian till fots (och tre kilometer med motorfordon). Här har du en bra bas för utflykter till hela regionen eller för en tillflykt till Schweiz, och läget bland kullarna gör, att du har en underbar utsikt från stället. Speciellt från poolområdet och de många solstolarna. Pollen är uppvärmd och övertäckt, men endast när det är nödvändigt, övertäckningen tas bort när det är säsong för det. Här finns även en barnpool.

Här finns flera boenden, men alla lägenheter har dock en rad gemensamma nämnare: kokvrå med keramiska plattor, micro, kylskåp, och diskmaskin, badrum med badkar eller dusch och toalett samt inte minst balkong med bord och stolar. Några lägenheter har sjöutsikt. Det är inte för att byggnaderna är speciellt höga men det finns hiss. För gemensamt bruk har gästerna (utöver poolen), fitness-rum, sauna (mot betalning), biljardrum (mot betalning), lekplats, tvätteri (mot betalning), internet-point i receptionen (mot betalning) och en stor lekplats.

Läs om lägenheterna på Residence Odalys Les Chalets d'Evian

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map