Hotell i Saint-Jorioz i Rhone-Alpes

Residence Les Chataigniers

Pris från per pers.
 
Residence Les Chataigniers är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Les Chataigniers är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saint-Jorioz här
Hämtar innehåll

Anläggningens lägenheter är belägna en bit utanför staden och sjön som ligger ca 2,5 km bort. Den omgivande naturen utgör en vacker miljö bestående av orörd natur som tilltalar både par och familjer som vill njuta av en hälsosam semester med många alternativ för vandring och cykling.

Vacker placering

Annecysjön ligger i det östra Rhone-Alpes där naturen är mycket varierad och otroligt vacker. Här kan du njuta av härliga dagar vid stranden runt sjön, ta en simtur, eller delta i någon av de många olika vattensporterna. Du finner en mängd cykelstigar runt sjön och i bergen och du kan även åka skidor här på vintern då pisterna ligger nära.

Aktiviteter och wellness

Semesterstället ligger på en tomt som sträcker sig över 3 hektar där du har möjlighet att bada i poolen, spela tennis, petanque, volleyboll, squash, bordtennis och biljard. Poolområdet är stort och består även av en barnpool. Runt poolerna finner du solstolar och parasoller som du kan använda gratis på somrarna. Bredvid barnpoolen finner du en liten lekplats till barnen. Du ska vara uppmärksam på att några av aktiviteterna är mot tillägg. Föredrar du avkoppling, kan du ta något att dricka i den utvändiga baren eller njuta av wellness-faciliteterna mot tillägg. Här finner du både massage, bastu, ångbastu, gym och inomhuspool. Vid receptionen finns det gratis wi-fi.

Ät och drick gott

När hungern kallar är det bara att bege sig till huvudbyggnaden där restaurangen ligger (öppen från slutet av april till början av oktober), där du kan välja mellan många olika traditionella, regionala franska rätter. Du kan även ta en drink i en av barerna som dessutom har en mysig utomhusterrass. Under högsäsong arrangerar restaurangen även olika temakvällar.

Lägenheterna

På Les Chataigniers finner du två, tre, fyra och femrumslägenheter. Alla lägenheter ligger i de fem nya byggnaderna bakom huvudbyggnaden. Under varje byggnad finns det garage som är gratis för gästerna. Lägenhetena är alla likadant inredda och varierar endast i storlek och antal rum. Lägenheterna har antingen balkong eller terrass och är modernt inredda i ljusa färger. De har sovrum samt uppehållsrum med dubbel bäddsoffa. I förbindelse med uppehållsrummet finner du även kokvrå (med spis, ugn, microvågsugn, brödrost, kylskåp och nespressomaskin). I fyra och femrumslägenheterna finner du även diskmaskin. Badrummen är inredda med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. Det finns ett badrum i tvårummarna, två badrum i trerummarna, tre badrum i fyrarummarna samt fyra badrum i femrummarna.

 
 
search map