Semesterbostäder & hotell i Saint Sorlin d'Arves

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo i en autentisk skidort

Denna fridfulla lilla stad, ligger vid foten av Col de la Croix de Fer, L'Arvan- dalen. Staden har ca 2000 invånare och rymmer upp till 3000 gäster. Här kommer du att befinna dig bland vackra vinterlandskap och små trähus. Staden är uppenbart nog mest populär under vintersäsongen, men erbjuder även vackra naturupplevelser på sommaren. Åk hit om du älskar genuina, relativt okända städer med en fridfull atmosfär och breda backar.

Njut av den mysiga stämningen

Om du inte är ett fan av after ski, är det här stället för dig. Här hittar du bara ett disco och här är allmänt mycket tyst om nätterna. Gå på en kvällspromenad i snön och njut av det magiska lugnet. Köp delikatesser i en av de många affärerna, eller ät fantastisk fransk mat på en av stadens 17 restauranger.

Ett bra val för familjer och nybörjare

Åk skidor på upp till 2600 meters höjd på en av de många pisterna som totalt mäter ca 120 km. Området har 38 pister, varav de flesta är blå, vilket gör dem perfekta för familjer och nybörjare. Bland anläggningens många familjevänliga aktiviteter, finner du utflykter med snöskor, ett ost-museum och en "snow park" för nybörjare.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map