Hotell i Vals-les-Bains i Rhone-Alpes

Lofthotel La Manufacture

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna på Lofthotel La Manufacture ligger i en äldre men moderniserad byggnad med utsikt över den vackra naturen i Rhône-Alpes departementet Ardeche. La Manufacture ligger omkring 5 km från landsbyn Vals-les-Bains där du hittar några span och naturliga källor.

Vacker placering

La Manufacture ligger omgivet av kullar och bakom byggnaden löper floden La Volane, som du kan se från lägenheternas balkonger. Poolområdet ligger i lugna omgivningar med utsikt över det vackra landskapet, där du kan sitta på terrassen vid poolen i en av solstolarna under parasollet och unna dig en skön paus. Du kan parkera din bil på hotellets parkeringsplats på andra sidan gatan gratis.

Ta hand om din hälsa

Unna dig en dag fylld med avslappning och skäm bort dig själv i wellness- avdelningen. Här kan du träna i gymmet, koppla av i bastun, bubbla i jacuzzin och även boka en massage.

Enrumslägenhet typ C med 2+4 sovplatser (med loft och terrass)

Dessa lägenheter mäter ca. 63 m² och ligger på den översta av fyra våningar. De består av uppehållsrum med dubbelsäng och kokvrå med 4 kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp. Lägenheterna har vidare loft med två dubbelsängar, badrum med toalett och dusch samt en terrass på ca. 8 m².

Tvårumslägenhet typ A med 2+4 sovplatser (med loft och balkong)

Dessa lägenheter mäter ca. 50 m² och ligger antingen på nedersta eller mellersta våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå med 2 kokplattor, microvågsugn och kylskåp samt sovrum med dubbelsäng. Lägenheterna har vidare ett lågt loft med två dubbelsängar, badrum med toalett och dusch samt en balkong på ca. 3,5 m².

Tvårumslägenhet typ A+ med 2+4 sovplatser (med loft och balkong)

Dessa lägenheter mäter ca. 50 m² och ligger på översta våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå med 2 kokplattor, microvågsugn och kylskåp samt sovrum med dubbelsäng. Lägenheterna har vidare ett loft med två dubbelsängar, badrum med toalett och dusch samt en balkong på ca. 3,5 m².

Tvårumslägenhet typ B med 2+2 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter mäter ca. 60 m² och ligger på nedersta våningen. De består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, kokvrå med 4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp samt sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Lägenheterna har vidare badrum med toalett och dusch samt en balkong på ca. 3,5 m².

Tvårumslägenhet typ B+ med 2+4 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter mäter ca. 60 m² och ligger på översta våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp samt två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar (det andra med fyra enkelsängar). Lägenheterna har vidare badrum med toalett och dusch samt en balkong på ca. 3,5 m².

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map