Kundservice

Om In-France

Hos In-France lägger vi stor vikt vid att förmedla vår kunskap om Frankrike vidare till våra kunder. Vi arbetar utifrån en filosofi att alla förtjänar att uppleva det Frankrike som bäst passar till ens önskemål och intresse. Det kan vara det autentiska Frankrike, städernas stad Paris, den eftertraktade Riviera, gourmet-rutterna eller kanske barnfamiljernas Frankrike. Alla dessa sidor utgör det Frankrike som vi alla hos In-France tycker så otroligt mycket om.

Då Frankrike kan bjuda på ett stort utbud av berikande och varierande upplevelser kan det vara svårt att veta vart man ska resa och vad man kan uppleva. Vi är därför alltid redo till att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att finna fram till den semesterlösning som passar bäst till varje kund och sällskap.

In-France är ett nytt projekt (december 2011) från vår mångåriga erfarenhet som semesterbostadsförmedlare i Italien. Som våra kunder känner det från Italien kommer vi försöka att ge samma service och erbjuda samma möjligheter i Frankrike. Som kund hos In-France får man en unik vägledning av högutbildade resekonsulenter som brinner för Frankrike och som tänker, talar och andas det franska. Som en extra bonus hos vårt moderbolag In-Italia har flera medarbetare dessutom kunskap till både Frankrike och Italien, och kan på så vis ge god vägledning till kunder som önskar att kombinera de två länderna. T.ex. i gränsområdet mellan Ligurien och Den Franska Rivieran eller Piemonte och Provence eller Sardinien och Korsika.

Vårt mål är att sätta de perfekta ramarna för din semestervistelse och ge dig nyttiga tips och råd med på vägen till en oförglömlig vistelse i frestande Frankrike.
Se vårt urval av hotell och semesterbostäder i Frankrike genom att klicka på Utvidgad sökning eller ringa till oss på 040 60 60 495

In-France A/S (binamn till In-Italia A/S)
Slotsgade 2 - 2200 Köpenhamn N - Danmark
Telefon: 040 60 60 495 (Sverige) +45 33 15 13 13 (Danmark)
SE/CVR-nr: 26 08 91 58

Bilderna på vår hemsida som inte är av egen produktion är köpta på
iStockphoto, utlånade av Maison de la France eller av våra samarbetspartners i Frankrike.
Vår hemsida uppdateras löpande.