Kundservice

Om In-France

Medarbetare

In-France

Hos In-France sätter vi en ära i att förmedla kunskap om Frankrike vidare till våra kunder. Som kund hos In-France får du kompetent och helhjärtad vägledning av högutbildade resekonsulenter som brinner för Frankrike. Här ser du en kort beskrivelse av den resekonsulent som sitter redo att besvara din förfrågan kring en semester i Frankrike.

Hos vårt moderbolag, In-Italia sitter vi också redo att hjälpa dig med att finna det rätta semesterboendet i Italien - eller kanske kombinera en semester i båda länderna.
Läs mer på www.in-italia.se för en vistelse i Italien.

Marcus Stoltz

Är ansvarig för den svenska marknaden och rådgiver mestadels våra svenska kunder. Marcus har rest runt i stora delar av Frankrike och kan hjälpa dig till den perfekta semestern, oavsett om du är en familj som önskar sol och bad eller är ett par som önskar en spännande rundresa. Marcus expertis ligger på huvudstaden Paris, Normandiet, Bretagne samt Provence och den Franska Riviera. Vill du njuta av vin och gastronomi på semestern är det också Marcus du ska tala med.


 

Övriga

In-France utgörs dessutom av några verksamma personer som hela tiden ser till att den tekniska biten fungerar och att hemsidan fungerar optimalt.

Marina Cibrario

Marina er fransk (og lidt italiensk). Hun kommer fra Bretagne og arbejder i vores søsterselskab på Sicilien. Selv om hun har forladt sit fædreland for en stund, er hun dybt forankret i fransk kultur og fascineret af regionerne forskelligheder. Marina laver kontrakter og sørger for, at der er et bredt udvalgt af hoteller og ferieboliger i de regioner, som primært efterspørges af skandinavere.

Filippo Filippeschi

Filippo er Italiener og har haft fransk i folkeskolen. Han har boet i Danmark fra 1990 til 2002 - og i den tid grundlagde han både In-France (og In-Italia) sammen med Peter Lolle. Filippo har rejst rundt på Korsika og i Sydvest-frankrig, hvor han især satte pris på den gode mad, de åbne landskaber og lokalbefolkningernes gæstfrihed.

Peter Lolle

Peter er ansvarlig for vores IT og økonomi. Han elsker Middelhavet, hvor han er kommet med familien siden barnsben.

Michael Nielsen

Michael er systemansvarlig for den daglige drift af vores IT-systemer og hjemmesiden. Hvis der opstår problemer med hjemmesiden, er Michael problemløser. Han kender ikke så meget til det franske sprog, men til gengæld er han flydende i koder til hjemmesiden.